Çfar ne ofrojmë?

Montimin e nxemjes qëndrore, sistemit solar, sanitar, thithjes qëndrore dhe hydrantave.

Planifikm

Montim

Mirëmbajtje

Shitje

Rreth nesh


Kompania UNITERM është e themeluar në vitin 1996, në përgjigje të kërkesave të klientëve. Përpjekjet e UNITERM janë fokusuar në përmbushjen e nevojave të konsumatorëve. Kompania jonë fillojë shpërndarjen dhe servisimin e nxemjeve qëndrore. Pastaj vazhdoj të zgjerohet nëpër të gjitha qytetet e Maqedonisë me aktivitetet e saja dhe tani jemi ndër kompanit më të kompletuara dhe më të sigurta. Qëllimi jonë është që të sjellim teknologjin dhe lehtësim në shtëpit e juaja. Kënaqesia e juaj është shum e rëndësishme për ne.Ne i japim rëndësi të madhe marrëdhënies me klientët tanë.

Ofrojmë:

  • Montimin e nxemjes qëndrore
  • Montimin e sistemit solar
  • Montim sanitar
  • Klima
  • Sistemin e Anti-Zjarr
  • Thithse qëndrore

Shërbimi jonë

Gallery

Na Kontaktoni

Contact Info

AddressMakedonia, Gostivar
Sedek Kostovski 39

Telefoni 0038970378443

Email uni-term@hotmail.com